2 6 opacity
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
ERBJUDANDE!

Just nu

Micropigmentering ögonbryn.
Pris: 2500:-
(ordinarie pris 3000:-)

se erbjudande

konsult

Royal Laser & Beauty Clinic

Hudvård och kroppsvård med estetisk inriktning.
Online bokning.

Fransar & Bryn

Ögonfransförlängning och brynformning i Göteborg

Ögonfransförlängning

FransarOptGör som Hollywood-stjärnorna, gör semi- permanent ögonfransförlängning.

Vi förlänger strå för strå av dina fransar, vilket tar ca en till två timmar.

Vår ögonfransförlängning håller ca 4-6 veckor, men man behöver komma på ett återbesök inom 3-4 veckor.

fransar-fore-efter-gbg-royal Vi jobbar med MINK Eyelashes och använder ett medicinskt lim, så det är inte allergiframkallande.

Ögonfransförlängning i Göteborg

Det allra viktigaste är att välja rätt tjocklek och typ av syntetiska fransar, vi har lång erfarenhet för fransförlängning och vi hjälper till att du väljer rätt längd och tjocklek. Vi anpassar även vad just DU behöver på typer av fransar så blir det en perfekt och naturligt utseende.

Pris nytt sätt från 400:-

Brynplock för killar

De flesta killar plockar/ansar ögonbrynen nuförtiden.- För att få en piggare look, plockar vi ögonbrynen precis som vi gör på en tjej, men vi brukar tänka ”vartannat hårstrå” istället för att rensa bort allt. Då har du fortfarande ett maskulint bryn kvar när du är!

Pris:(15min 200:-)

Brynplock för tjejer

Ögonbrynens form
Ett par snygga ögonbryn kan verkligen göra ett helt ansikte!

De goda nyheterna är att alla kan få snygga ögonbryn med dagens stora utbud av smink och redskap. Fixade ögonbryn kan till och med räcka för att se bra ut direkt när du går ur sängen.

Vill du inte sminka dig alls en dag, så fixa bara ögonbrynen!

Exempel på former som ögonbryn kan ha är: tunna, tjocka, uppåtgående, raka, tydlig kurva osv. Ögonbrynen kan visa känslor och uttryck som ingen annan del av ditt ansikte. Höga bryn gör att man ser mer oskyldig ut, ögonbryn som sitter tätt utstrålar mer bestämdhet, glesa och naturliga bryn ger ett lättsamt intryck. Markerade, skarpt ifyllda bryn utstrålar viljestyrka och elegans. Man kan sminka eller plocka ögonbrynen så att de ser ut att vara längre ifrån varandra, djupt liggande eller så kan man experimentera med att spetsen kan börja på olika ställen. Hur ögonbrynen är formade kan göra stor skillnad för en hel make-up.

Innan man fyller i brynen kan man måla en testlinje med en vit eller hudfärgad sminkpenna.

Priser

Brynplock (15 minuter): 200:-

Färgning av fransar och bryn samt brynplock (30min): 300:-

Färgning av enbart fransar eller bryn (15min): 200:-

Permanent fransböjning

En behandling som böjer upp dina fransar och gör ditt öga större och öppnare, utan att du behöver använda franstång. Behandlingen fungerar på både korta och långa ögonfransar och ger vackert böjda fransar som varar i ca 2 månader.

Trådning i Göteborg

Trådning/Threading är en tusenårig gammal tradition från Persien. Det är en metod för att ta bort generande hårväxt hos både kvinnor och män. Det är en väl rekommenderad teknik, som kan göras på alla ställen där man har hår, vanligast är att man gör threading i ansiktet – t ex för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. I Persien är det vanligast att tråda hela ansiktet, där betraktas trådning som en liten ansiktsbehandling. I Sverige är det mest ögonbryn och fjunen vid överläpp/underläpp som har störst fokus, men populariteten ökar för var dag och fler visar intresse för denna urgamla metod.

Trådning i ansiktet tar inte bara bort fjun eller hårväxt utan stimulerar även blodcirkulationen i ansiktet. Det fungerar som en peeling och har en föryngrande effekt som gör att man får mindre rynkor. Dessutom så sitter make-up bättre och man får en bättre och jämnare solbränna.

För att uppnå bästa resultat så använder man en ren, tunn, tvinnad bomullstråd. Tråden jag använder mig av är en speciell bomullstråd från Iran, ämnad för syftet. Man tvinnar tråden som sedan läggs på huden där håren ska avlägsnas. Den tvinnade delen dras sedan ihop så den rycker ut håren från roten. Man fortsätter på samma sätt tills dess att man uppnått önskad resultat.

Smärtkänslan är otroligt individuell. Vissa upplever det som behagligt och så pass rogivande att de nästan somnar, andra skriker till och känner viss obehag. Men känslan av smärta går snabbt över och samtliga av mina kunder är återkommande så resultatet måste ju vara värt det. Det finns ju ett ordspråk – ”Vill man vara fin, får man lida pin”.

Precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till hårsäcksinflammation. Det kan göra ont och orsaka irritation även om det generellt anses vara mer skonsamt, än att noppa eller vaxa. Skulle man få en irritation så kan man lägga lite lugnande salva på huden, då brukar det snabbt gå över.

 • Till skillnad från rakning som ger grövre hår, vaxning som rycker små kärl från huden och pincetten där enstaka hårstrån dras ut, kan tråden dra bort en hel rad, vilket resulterar i en jämnare linje.
 • Håret dras från roten och efterlämnar en mjuk och len yta kvar, Resultatet är mer varaktigt än t.ex rakning/slipning och du slipper stubb då hårstrået växer ut mjukare och glesare än tidigare.
 • Trådning är ett alternativ för de med känslig hy, eftersom det översta hudlagret inte skalas bort.
 • Sätter igång blodcirkulationen och ger en peelingkänsla vilket har positiv effekt på huden.
 • Enligt många, en mindre smärtsam metod av hårborttagning.
 • Med trådning kommer man åt område som inte är lätt att komma åt med vax
 • Med tråd avlägsnas hela hårstrået från roten, utan att skada roten eller att stimulera återväxten.
 • När man avlägsnar hår med tråd regelbundet, slutar stråna partiellt att växa och återväxten blir långsammare.
 • Threading är ett vänligare , mildare version av vaxning. Den färdiga produkten är också mindre irriterande och snyggare än hår vaxning

PRISER

HELA ANSIKTET 400:-
ÖVERLÄPP ELLER HAKA 200:-
ÖGONBRYN 200:-