2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
ERBJUDANDE!

Just nu

Micropigmentering ögonbryn.
Pris: 2500:-
(ordinarie pris 3000:-)

se erbjudande

konsult

Royal Laser & Beauty Clinic

Hudvård och kroppsvård med estetisk inriktning.
Online bokning.

Fransförlängning & bryndbehandling

Singelfransar

Lösfransen fästs ovanpå den egna fransen med ett lim som håller max 4-6 veckor. Männinskan tappar naturligt 2-4 fransar om dagen vilket innebär att du byter ut hela din fransrad var 8:e vecka. Så var 3-4 vecka behöver kunden boka in sig på en refill för att vi ska kunna plocka bort dem fransar som växt ut för långt eller vänt sig fel, för att sedan fylla på med nya fina fransar. Det är otroligt viktigt att denna metod utförs av en utbildad fransexpert, då det krävs mycket träning och fingerfärdighet för att utföra jobbet.

Fransarna måste sitta separerat en och en, de får alltså inte vara ihop-klistrade någonstans då det utgör en risk för att fransarna rycks ut när de växer. Kunden måste rengöra fransarna varje dag och fransborsta dem för bästa resultat.

Royal lash academyn har ett professionellt samarbete med koreanska, japanska företag, som producerar bästa lim och fransmaterial i hela värden. Royal Academyn jobbar därför med bästa kvalitet av fransar som finns i storlekar 7-14 mm och i olika tjocklekar/ böj, vilket gör att stylisten kan anpassa resultatet efter varje kunds önskemål & kapacitet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen efter varje kunds öga.

Volymfransar

Volume Lashes, Volymfransar, Russian Volume, Tahitian Volume, Lashia Volume. Kärt barn har många namn. Detta är en ny teknik som har funnit i Ryssland sedan ca 2010 och kom till Europa och resten av världen runt 2012-2013. Till Sverige kom detta i slutet av 2013 – början av 2014. Metoden är revolutionerande och marknaden har fullkomligt exploderat av företag som vill utföra tekniken.

Om förlängningen är utförd korrekt får du en fransförlängning som ser ut som dina egna fransar, fast dubbel effekt. Fluffiga, fylliga, naturliga och galet mycket volym – nästan som det där Hollywood-svallet du alltid har drömt om.

Flera väldigt tunna fransar 0,07 mm fästs på en enda egen frans där knippet går ihop i botten med ytterst lite lim, sprider sedan ut sig som en vacker solfjäder i toppen. De fina knippena går omlott och skapar en böljande effekt.

Fransförlängningen håller bättre och ser fantastisk ut mycket längre än en vanlig singelförlängning. Detta tros vara framtiden inom fransförlängning och inom ett par år slå ut vanliga singelfransar Royal academyn jobbar alltid med bästa kvalitet av fransar och erbjuder 7-14 mm i C & D böj. Vi anpassar behandlingen efter varje kunds öga, önskemål och kapacitet.