2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
ERBJUDANDE!

Just nu

Micropigmentering ögonbryn.
Pris: 2500:-
(ordinarie pris 3000:-)

se erbjudande

konsult

Royal Laser & Beauty Clinic

Hudvård och kroppsvård med estetisk inriktning.
Online bokning.

Vaxning/Depilar

DEPILAR SYSTEM är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning. Behandlingen har full effekt på både ljusa som mörka hår och på både ljus som mörk hy. EPILAR SYSTEM är en unik enzymbaserad formula framtagen av skandinaviska läkare. Behandlingen är skonsam och utan biverkningar. Vanligast är mellan 9-15 regelbundna behandlingar.

Så fungerar det

Depilar System använder sig av den senaste och mest avancerade forskningen i sin strävan efter att erbjuda en effektiv och enkel metod för permanent reduktion av oönskad hårväxt hos alla, oavsett kön, härkomst, hårfärg och hårtyp.

Genom att utnyttja forskningsresultat och erfarenheter från tidigare generationer av enzymbaserad hårborttagning, har experter kombinerat de proteolytiska enzymerna Trypsin och Chymotrypsin i Depilar System. Denna förbättrade enzymbaserade formula ger en effekt som överträffar liknande produkter på marknaden, som t.ex. tidigare generationer av enzymbaserade hårborttagningsprodukter och dyra laserbehandlingar.

Den förbättrade teknologin är lätt att använda och ger sensationellt bra resultat. Depilar System används omedelbart efter en vanlig vaxbehandling, sockervaxning (sugaring), hårborttagning med tråd eller pincett i avsikt att bryta ner de celler som är ansvariga för hårväxten.

Fakta om hårväxt

Hårväxtcykel
Hårväxt kan indelas i tre faser: En växtfas (anagen), en övergångsfas (katagen) och en vilofas (telogen). Under den anagena fasen förbinds hårsäckens rot med hårets växtceller och ett nytt hår börjar att växa. I denna fas är cellerna mottagliga för en Depilar System behandling.

Under vilken tidpunkt som helst är genomsnittligt 20% av kroppens synliga hår i den anagena fasen. När håret i denna fas avlägsnas med traditionellt vax, sockerpasta, tråd eller pincett, blottas hårets växtceller, vilket ger Depilar System möjlighet att bryta ner cellerna och på så sätt stoppa ny tillväxt. I den katagena fasen skiljs hårsäcken från hårets växtceller och håret slutar att växa. I den telogena fasen stöter kroppen bort det döda håret. I den katagena och den telogena fasen har Depilar System ingen effekt. Det är därför nödvändigt att fortsätta behandlingen genom hela växtcykeln.

Klienter som inte är vana att bli vaxade kan uppleva en tillfälligt ökad hårväxt efter de första två eller tre behandlingarna. Detta beror på att vaxbehandlingen provocerar håren till att synkronisera sin växtfas, vilket kan upplevas som ökad hårväxt. Det ökar dock samtidigt möjligheten för större effekt vid påföljande behandlingar.

Vad du kan förvänta?

För att kunna avlägsna så mycket som möjligt av hårväxten, skall man med jämna och regelbundna mellanrum (normalt 2 – 4 veckor i ansiktet och 4-6 veckor på kroppen) genomgå behandling över en period på 16 – 24 månader avhängigt av var på kroppen du behandlas.

Både växtcykel och mängd hårfolliklar varierar på olika områden av kroppen. Dessutom varierar mängden hår från person till person eftersom detta är ärftligt och alltså genetiskt bestämt.

För att uppnå bäst resultat är det viktigt att vara regelbunden under haka behandlingsperioden. Vi rekommenderar intervall mellan behandlingarna på 2-4 veckor för behandlingar i ansiktet och ca 3-6 veckor för behandlingar på kroppen. Att vara regelbunden med behandlingarna betyder också att man undviker att ”hoppa över” en hårgeneration. Om hårfolliklarna inte behandlas i rätt tid, kan nytt hår uppträda kort efter det att behandlingarna upphört och den samlade behandlings perioden bliver förlängd. Dessutom har alla sin egen uppfattning om när han/hon anser sig färdigbehandlad oberoende om hur mycket hår som återstår.

Alla hår är inte aktiva samtidigt och eftersom vissa hår är genetiskt programmerade att bli aktiva om 3 månader, 2 år eller 12 år framåt. Därför måste man acceptera, oberoende av hårborttagningsmetod, att nya hår kan växa fram efterhand och det är därför ytterligare behandlingar kan bli nödvändiga.

Vem kan behandlas?

Alla kan behandlas med Depilar System! under förutsättning att personen tål vaxning. De flesta kunder får bra resultat, men man kan naturligtvis inte ge några garantier eller löften om perfekt resultat för alla. Depilar System fungerar på alla hudtyper oberoende av hårfärg och hudfärg, hårtyp eller hudtyp.

Det enda som krävs är att längden på håren är minst 6 mm för att opnå en effektiv vaxning. Det är viktigt att avlägsna alla synliga hår med roten, så att hårsäcken blir tom och öppen så att Depilar System kan tränga ned i folliklarna och förstöra hårväxten.

I ytterst sällsynta fall kan det förekomma milda urtikariella utslag som försvinner inom 48 timmar. Klienter som är överkänsliga mot salicylsyra bör pricktestas, innan de genomgår en hel Depilar System behandling.

Depilar System är inte testat på djur.

Prislista, intim vaxning och skötselråd

Brasiliansk vaxning, prislista för vaxning och skötselråd.