2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
ERBJUDANDE!

Just nu

Micropigmentering ögonbryn.
Pris: 2500:-
(ordinarie pris 3000:-)

se erbjudande

konsult

Royal Laser & Beauty Clinic

Hudvård och kroppsvård med estetisk inriktning.
Online bokning.

Skötsel

Det man skall tänka på när man skall vaxa sig är följande:

Första gången bör håret vara ca 4 mm långt. Detta är för att man skall få med sig så mycket hår som möjligt. Att inte smörja in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna och därmed blir det svårare att vaxa.

Att inte raka mellan vaxbehandlingarna. När man vaxar växer håret ut mjukt och fint. Det blir glest och resultatet håller sig i ca fyra veckor. Rakar man mellan behandlingarna får man stubb, då man skär av håret i stället för att rycka upp det med roten som man gör vid vaxning.

Inga bad i klorerat vatten på ca ett dygn efter vaxning. Inte träna på ca ett dygn. När vi svettas irriterar saltet hårsäckarna. Inte sola på ett dygn efter vaxning. Absolut viktigt att följa! När vi ryckt upp håret med roten är hårsäcken öppen. Om vi solar direkt kan vi bränna hårsäckarna. Detta kan leda till irritation, svullnad och röda prickar som tar lång tid att försvinna.

Vid brasiliansk vaxning gäller, inga samlag på ett dygn. Huden i underlivet är känslig och extra mottaglig för infektioner. Det är därför viktigt att låta huden vila. Området kan dessutom vara lite ömt efter vaxningen. Direkt efter behandlingen smörjs en antiseptisk och lugnande creme på det behandlade området. Det är bra att fortsätta med detta hemma i sju- tio dagar efter behandling, speciellt om du har problem med inåtväxande hår.