2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
ERBJUDANDE!

Just nu

Micropigmentering ögonbryn.
Pris: 2500:-
(ordinarie pris 3000:-)

se erbjudande

konsult

Royal Laser & Beauty Clinic

Hudvård och kroppsvård med estetisk inriktning.
Online bokning.

Om oss

Royal Laser & Beauty Clinic erbjuder exklusiva behandlingar med marknadens mest avancerade och dokumenterade utrustning till humana, rimliga priser. Vårt mål har alltid varit säkra, effektiva och högkvalitativa behandlingar med moderna och vetenskapligt beprövade metoder.

Vi månar om våra kunders hälsa, välbefinnande och ekonomiska belastning. Varje behandling föregås alltid av en kostnadsfri konsultation och vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål och behov utifrån helhetssynen som är central i vår verksamhetsutövning.

Vi mäter framgång med antalet nöjda kunder vilket utmärker oss från andra. Hos oss ska du alltid känna dig trygg.

Experter på laserbehandling

På Royal laser ser vi till att ständigt hålla oss uppdaterade inom området för laserbehandling. En hög kunskapsnivå kombinerat med modern och välfungerande utrustning garanterar att vi kan erbjuda dig en laserbehandling med gott resultat.

Laserbehandlingar för rosacea, rynkor, ytliga blodkärl m.m.

Med hjälp av en djup kunskap inom laserbehandling så behärskar vi ett brett utbud av behandlingar. Vi har möjlighet till att behandla hudåkommor såsom rosacea och eksem. Men utöver detta kan vi även ta bort tatueringar, födelsemärken och rynkor. Utvecklingen inom laserbehandling går ständigt framåt. Ta kontakt med oss för att diskutera på vilket sätt vi kan hjälpa dig!

Se våra priser och kontakta oss gärna för mer information.