2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
ERBJUDANDE!

Just nu

Micropigmentering ögonbryn.
Pris: 2500:-
(ordinarie pris 3000:-)

se erbjudande

konsult

Royal Laser & Beauty Clinic

Hudvård och kroppsvård med estetisk inriktning.
Online bokning.

Våra märken

För att du ska kunna sköta om din hud och din kropp på bästa sätt även hemma, säljer och använder vi produkter från de märken som vi tycker motsvarar våra höga krav på kvalitet. För de märken som har egna hemsidor (ofta på engelska) har vi länkat in dessa om du vill läsa mer. För oss är valet av hudvårdsmärken en viktig del av vårt arbete, vi vill kunna erbjuda dig som kund det allra bästa.

Salongens utvalda märken

Decleor

www.dermarome.se

decelorDecleor är specialisten på Aromaterapi. Produkterna är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Vissa är 100% naturliga och rekommenderas av Astma- och Allergiföreningen. Decleors produkter tillverkas i Paris. De har också fått utmärkelsen ”Kosmetikens Oscar# vid några tillfällen, bl.a för sin fina solserie. Decleor är kanske mest uppskattade för sina unika salongsbehandlingar från topp till tå som både ger ojämförbara resultat samt är fantastiskt avslappnande.Decléor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Essenserna är mer djupverkande och effektiva än vanliga växtextrakt. De har också naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem till ett renare och mer naturligt hudvårdsval.

Hög kvalitet och goda resultat har gjort Decléor till den ledande serien i hudvårdssalonger och spa, både inom Norden och internationellt.

Elisabeth Arden PRO

elizabethardenpro.se
EAPRO-thenegameElizabeth Arden PRO-produkterna är utvecklade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck och motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande. Tänk dig en påtagligt fräschare hud som ser yngre ut tack vare avancerad skyddsteknik som kan ge huden ett långsiktigt jämnare, spänstigare och vackrare utseende. Medan marknaden rymmer hundratals, kanske tusentals, produkter som påstås föryngra huden, bör den kräsna konsumenten se förbi marknadsföringsknepen och söka bevisen i klinisk data.

Tänk dig din hud i sitt esse: Elizabeth Arden PRO ger dig verktygen för att uppnå det i dag och bevara det i morgon och i framtiden.